Event info

Op zaterdag 12 oktober doe jij de 4 Mijl anders! Tijdens de Menzis 4Mijl4You leg je iconische parcours van de 4 Mijl af, maar dan op alternatieve wijze. Wandelend, op skates, in je rolstoel, met de kinderwagen of als Nordic Walker. Het kan allemaal. Na 6,4 km kom je aan op de Vismarkt en finish je onder gejuich van heel veel toeschouwers. Na de finish ontvang je een prachtige en unieke medaille als herinnering van deze avond. 

Op deze pagina vind je alle informatie over het evenement zoals het programma, informatie over startnummers en veelgestelde vragen.

Menzis 4Mijl4You

Programma zaterdag 12 oktober 2024

TijdActiviteit
Vanaf 19.00 uurStartnummers ophalen op het Raadhuisplein in Haren
20.30 uurStart Menzis 4Mijl4You (Kerklaan, Haren)
22.30 uurLaatste finisher op de Vismarkt

Startnummer ophalen

In de week voorafgaand aan de Menzis 4Mijl4You ontvang je een mail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in het inschrijfformulier. Op de dag van het evenement kun jij met deze mail jouw startnummer ophalen op het Raadhuisplein in Haren. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar de start op de Kerklaan in Haren. 

Heb je deze e-mail niet ontvangen? Dan kan je je startnummer ook in je persoonlijke dashboard vinden en het hiermee ophalen. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsmail van de inschrijving. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Het is niet mogelijk om jouw inschrijving te annuleren.

Overdragen
Je kunt jouw inschrijving wel overdragen aan iemand anders, dit doe je via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Er worden €3,- administratiekosten gerekend voor het overdragen van het startbewijs, deze dient de koper van het startbewijs te betalen om het startbewijs op naam te zetten.

Hoe reis ik naar de start in Haren?
Tijdens de Menzis 4Mijl4You zijn er verschillende afsluitingen rondom het parcours. Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Het station in Haren is slechts 10 minuten lopen naar de start op de Kerklaan en slechts 15 minuten lopen naar het evenemententerrein op het Raadhuisplein. Kijk altijd voor de actuele reisinfo op 9292.nl. 

Let op! Op zaterdag 12 oktober rijden er géén pendelbussen tussen Groningen en Haren.

Waar vind ik de aanrijdroutes naar de start en finish voor taxi’s en busjes? 
De aanrijdroute voor de start in Haren vind je hier. De aanrijdroute voor voertuigen in Groningen vind je hier

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Voor hen is het niet vanzelfsprekend dat zij lid zijn van een sport- of cultuurclub. Daarom betaalt het Jeugdfonds hun lidmaatschap en voorzien zij in de benodigde kleding of attributen! Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind een jaar lang lid worden van een sport- en cultuurclub. 

Door een donatie te doen kun jij deze kinderen in Groningen helpen. Een donatie is mogelijk in het inschrijfformulier tijdens jouw inschrijving. Ben je al ingeschreven en wil je doneren? Ga dan naar jouw persoonlijke dashboard met de link in de bevestigingsmail en doneer in het dashboard. 

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Mocht je na jouw inschrijving jouw adres willen wijzigen, alsnog een donatie willen doen of jouw startbewijs willen overdragen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw persoonlijke dashboard. Dit kan ook via de link in de bevestigingsmail. 

Wat is de minimumleeftijd om deel te nemen?
De minimumleeftijd om deel te nemen aan de Menzis 4Mijl4You is 6 jaar op de dag van het evenement. 

Waar bevinden de toiletten zich?
In het start- en finishgebied zijn toiletten aanwezig. 

Is er verzorging op de route?
Onderweg ontvang je halverwege de route een flesje water.