Vorige edities

Een feestelijke editie van de 4Mijl4You

Onder het motto ”Doe de 4 Mijl anders!” stonden duizenden deelnemers zaterdagavond 7 oktober klaar voor de 12e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De uitverkochte editie was een feest voor iedereen!

2023
2022

Groot feest bij 11e editie van 4Mijl4You

Op 8 oktober 2022 was het een geweldig feest voor iedereen. Zo kan de avond van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra het best omschreven worden. Zowel bij de start, finish en onderweg zagen we alleen maar lachende gezichten en gezelligheid. 

Deelnemers genieten van sfeervolle jubileumeditie 4Mijl4You

Op zaterdagavond 9 oktober verzamelden ruim 1500 deelnemers zich aan de start van de 10e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Ook dit jaar trokken de deelnemers alles uit de kast om er een feestelijke en sfeervolle editie van te maken. Van originele outfits, tot prachtige lichten en attributen: samen vormden de deelnemers een lange en vrolijke slinger die de route deed opfleuren en verlichten. 

2021
2019

Record aantal deelnemers aan de start van sfeervolle editie

Net als vorig jaar, stond er ook op deze avond weer een record aantal deelnemers aan de start van de negende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Maar liefst 2600 enthousiastelingen legden het 4 Mijl parcours op alternatieve wijze af. Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Niets was te gek! Ondanks de regen kwamen de deelnemers met een grote glimlach over de finish om vervolgens hun welverdiende medaille op te halen. 

eerste editie - 2011