2024_10_12_20_17_4 mijl 4 you_ Sjoerd _6071

4 Mijl-parcours weer feestelijk verlicht tijdens een uitverkochte Menzis 4Mijl4You

De uitverkochte editie van de Menzis 4Mijl4You in 2024 was weer een stralend spektakel van sportiviteit, gezelligheid en duizenden lichtjes. Fietsers, wandelaars, rolstoelgebruikers en step-rijders, allemaal deden ze mee, vaak creatief verkleed en omgeven door kleurrijke verlichting. De route van Haren naar Groningen werd weer afgelegd op vele manieren: door fietsers, wandelaars, rolstoelgebruikers en nog veel meer.

De avond begon traditiegetrouw in Haren, waar de sfeer er direct goed in zat door opzwepende muziek en de eerste enthousiaste toeschouwers. Van jong tot oud, iedereen kreeg de kans om deel te nemen en op een unieke manier de iconische 4 Mijl-route af te leggen. Vanaf 19:00 uur konden deelnemers hun startnummers ophalen op het Raadhuisplein en om 20:30 uur werd het startschot gegeven door wethouder Inge Jongman.

De Menzis 4Mijl4You was niet alleen voor de lopers een groot spektakel, ook de toeschouwers werden getrakteerd op mooie kostuums en feestelijke verlichting. Zo kwamen er dino’s voorbij, een dansende eenhoorn en grote stellages met lichtjes. Natuurlijk werd er gedanst, gezongen en vooral veel gelachen.

Eenmaal op de Vismarkt aangekomen werd iedereen feestelijk onthaald door een vrolijke Timey. De sfeer in Groningen deed zeker niet onder aan de sfeer in Haren eerder op de avond. Bij de finish kreeg iedereen ook hun welverdiende medaille. De Menzis 4Mijl4You was ook dit jaar weer een fantastische editie.

Deel dit bericht

Meer nieuws