Inschrijven

Als onderdeel van het grootste loopfeest van Noord-Nederland kun jij deelnemen aan de Menzis 4Mijl4You. Wandel, skate, of rol over het iconische 4 Mijl parcours van Haren naar Groningen. Onderweg is het één groot feest met muziek, lichtjes, kostuums en natuurlijk heel veel gezelligheid. Na 6,4 km finish jij op de Vismarkt waar duizenden toeschouwers jou naar de finish toejuichen en word je beloont met een prachtige medaille. 

Inbegrepen bij je inschrijving

het grootste loopfeest van
Noord-Nederland

De 4Mijl4You is voor iedereen! Of je nu wandelend deelneemt, in een rolstoel of skatend, het kan allemaal. Samen leggen we aan de vooravond van de 4 Mijl het iconische parcours van Haren naar Groningen af in het donker. Door de vele lichtjes van deelnemers, de duizenden toeschouwers langs de kant, het muzikale entertainment en de finish op de Vismarkt belooft het dit jaar weer een groot feest te worden. 

GROEPEN

Samen met vrienden, familie, buurtgenoten of collega’s deelnemen? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Klik op de onderstaande knop om je als groep in te schrijven. 

het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Voor hen is het niet vanzelfsprekend dat zij lid zijn van een sport- of cultuurclub. Daarom betaalt het Jeugdfonds hun lidmaatschap en voorzien zij in de benodigde kleding of attributen! Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind een jaar lang lid worden van een sport- en cultuurclub. 

Door een donatie te doen kun jij deze kinderen in Groningen helpen. Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support! Een donatie is mogelijk in het inschrijfformulier tijdens jouw inschrijving. Ben je al ingeschreven en wil je doneren? Ga dan naar jouw persoonlijke dashboard met de link in de bevestigingsmail en doneer in het dashboard.