2023_10_07_21_42_4-mijl-4-you_-sjoerd-_5342

Een feestelijke editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Onder het motto ‘’Doe de 4 Mijl anders!’’ stonden duizenden deelnemers zaterdagavond 7 oktober klaar voor de 12e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De uitverkochte editie was een feest voor iedereen!

Deelnemers van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra legden het traditionele 4 Mijl parcours van 6,4 km af op een alternatieve manier. Ze konden deelnemen op skelters, een fiets, in rolstoelen en nog veel meer. De deelnemers haalden ook dit jaar weer alles uit de kast om er een waar feest van te maken. Van lampjes tot volledige kostuums, het maakte de 4Mijl4You bijzonder!

Om 19.00 uur konden de deelnemers hun startnummer ophalen op het Raadhuisplein in Haren, waarna zij richting de start op de Kerklaan liepen. Na een korte warming up met liedjes van onder andere Snollebollekes was het om 20.30 uur tijd om te starten. De deelnemers waren er klaar voor en werd het startschot gegeven door Bram Schmaal. De duizenden deelnemers werden aangemoedigd door duizenden mensen langs het parcours.

Vanaf de start in Haren naar de finish op de Vismarkt in Groningen was er voldoende entertainment te vinden in de vorm van een DJ in een auto, een fanfare en muziek van deelnemers. Er werd gedanst, gezongen en vooral veel gelachen. Eenmaal op de Vismarkt werden de deelnemers feestelijk onthaald door Timey en kregen zij hun welverdiende medaille overhandigd. Kortom, het was weer een fantastische editie!

Deel dit bericht

Meer nieuws